Què és?

Les activitats es duran a terme del dia 27 de desembre de 2023 al 4 de gener de 2024 al Palau Firal de Manresa. A part de les activitats, alguns dies farem actuacions. El primer dia (dia 27), farem l’espectacle d’inauguració, el dia 31 celebrarem el Cap d’Any i el dia 4 farem la festa de cloenda.

 

A qui va dirigit?

El Campi Qui Jugui, va dirigit preferentment als nens i nenes, nois i noies fins als 12 anys de la Catalunya Central. Des de les darreres edicions, però, algunes activitats es fan extensives als adults afavorint la relació intergeneracional.

 

 

Objectius

El Campi qui Jugui té dos objectius primordials:

  • Oferir un espai lúdic variat i divers als infants i adolescents de les comarques de la Catalunya Central durant el període de les vacances de Nadal.
  • Aprofitar el lleure infantil i juvenil per fer una tasca educativa, tot potenciant actituds i valors com: la creativitat, el reciclatge, la solidaritat i el respecte a la diversitat.

 

Qui som?

L’Associació Campi qui Jugui està formada per voluntaris sense ànim de lucre, vinculats al món associatiu, de l’educació en el lleure, la pedagogia i la docència. Neix l’any 1997 per cobrir el buit que deixava Jove Cambra, creadora del Campi qui Jugui, que després d’organitzar-lo 10 anys, cedeix el projecte, ja consolidat a la ciutat, per obrir-se a nous reptes.

L’associació compta amb la col·laboració d’institucions públiques i privades i el suport de l’Ajuntament de Manresa.